infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_en_ERFA

HOGYAN VÁSÁROLJAK?


Webáruházunkban az alábbi lépések elvégzését követően tud vásárolni:


1. Regisztráció

Kattintson a "Regisztráció" menüpontra, majd töltse ki az űrlapot. A sikeres regisztrációról a rendszer a megadott E-mail címre értesítést küld. A regisztráció során felhasználónevet és jelszót kap, amellyel a későbbiek során ismételten tud majd vásárolni.

2. Bejelentkezés

Kattintson a "Bejelentkezés" menüpontra. A regsiztráció során megadott felhasználónevet és jelszót begépelve jelentkezzen be a webáruházba.

3. A termék/termékek kiválasztása

A termék-kategóriák közül válassza ki a megfelelő főkategóriát pl.:Gluténmentes készítmények, majd azon belül a kívánt alkategóriát pl.:Harapnivalók. A megjelenő listából válassza ki a megvásárolni kívánt terméket. A megrendelt termék darabszámát szabadon módosíthatja.Lehetősége van egy megrendelés alkalmával többféle terméket a kosárba helyezni.

4. Megrendelés

A kosarában lévő termékek megrendeléséhez kattintson a "Megrendelés" gombra. A rendszer ezt követően egy összesítést küld a regisztrációban megadott E-mail címre.

5. Kiszállítás

Fontos információ, hogy jelenleg csak Magyarország területére tudunk kiszállítani, de dolgozunk azon, hogy ez a jövőben változzon. Kérjük, hogy külföldi rendelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban meghatározott elérhetőségeken!